O NAMA

Image module

Kad je meso u pitanju, mi smo prvi!

Opskrbljujemo Vas kvalitetnim proteinima

Mesnica “Neno”osnovana je u travnju 2014. godine, a naša filozofija i poslovanje se temelji na vrhunskoj usluzi i povjerenju naših kupaca. Ponuda je bazirana na domaćem uzgoju, visokoj kvaliteti mesa i mesnih proizvoda. U svom poslovanju primjenjujemo i provodimo HACCP sustav te pravila koja su njime definirana što osigurava zdravstvenu ispravnost hrane, a nit vodilja nam je zadovoljan kupac koji se iznova vraća.

Najkvalitetnije meso iz domaćeg uzgoja
Kontrolirano porijeklo i sljedivost porijekla
Svo meso iz naše ponude i svi naši mesni proizvodi su hrvatskog porijekla te su garantirano uzgojeni na hrvatskim pašnjacima i farmama.
Vrhunska usluga uz osmjeh naših djelatnika
Na vaše povjerenje uzvraćamo još većim trudom i zalaganjem
Trudimo se postaviti ljestvicu kvalitete naše usluge na više granice od naših konkurenata i cilj nam je da postanemo oni koji postavljaju standarde u ovoj branši.
Provodimo HACCP standard u mesnici
Dobra higijenska praksa u poslovanju s mesom
Uz visoku kvalitetu naših proizvoda koju garantira kontrola i sljedivost porijekla našeg mesa, provođenjem HACCP sustava kontrole higijene hrane zajamčena je sigurnost naših proizvoda.

Dan u Mesnici NENO

Dio svakodnevne atmosfere

Preko ove kratke galerije želimo Vam predočiti atmosferu u mesnici NENO i pokazati naš profesionalan pristup radu s mesom te poštivanje svih normi i standarda HACCP-a koji smo implementirali u naš svakodnevni rad.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

Nakon puno muke, odricanja i truda

Napokon sam došao do svog sna

Svoje bogato 25 godišnje iskustvo stekao sam radeći dosad u dvije velike mesnice na Dolcu. Kroz cijelo to vrijeme u meni je tinjala ideja da otvorim vlastitu mesnicu u kojoj sam želio realizirati neke svoje ideje oko načina rada i izradi mesnih proizvoda po mojim receptima, koje sad napokon mogu prezentirati. Na tom mom dugom putu do realizacije stekao sam mnoštvo stalnih i vjernih kupaca, prijatelja te poslovnih partnera s kojima i dan danas surađujem.

17. travnja 2014. godine ukazala mi se prilika da napokon ostvarim svoj san i otvorim svoju mesnicu te sam uz puno muke stvorio uvjete da konačno realiziram svoju dugogodišnju poslovnu ideju. Otvorio sam svoju mesnicu, okupio moj odabrani tim ljudi u koje vjerujem, tim u kojem vlada ugodna radna atmosfera i to na najdražem meni mjestu u srcu Grada Zagreba, Tržnici Dolac.

U standardnu ponudu mesnice uvrstio sam posebne hrvatske mesne proizvode do kojih se na tržištu može doći i proizvode koje sam proizvodim po mojim originalnim receptima koje sam dugo godina usavršavao.

Kruna sveg tog mog truda i želje su moji vjerni kupci koji su prepoznali kvalitetu i stručnost zbog koje mi se uvijek iznova vraćaju.

Mesnica NENO na Tržnici Dolac, u samom centru Zagreba.

Ne propustite nas posjetiti i kušati naše delicije.