TIM

Naša misija i vizija

Biti najbolja mesnica u svojoj branši

U 25 godina iskustva u ovoj branši omogućilo mi je da stvorim tim koji broji 4 školovana, komunikativna, mlada, perspektivna i motivirana djelatnika koji svaki ponaosob zna svoj posao.

To je tim u kojem vlada ugodna radna atmosfera i u kojem se pod mojim mentorstvom svi zajedno pridržavamo postavljenih visokih standarda sljedivosti kvalitete naših proizvoda, a koji zadovoljavaju HACCP sustav.

Rezultat sveg tog truda su vrhunski proizvodi koje svi zajedno izrađujemo na veselje naših vjernih kupaca koji imaju istančan ukus za kvalitetu.

Upoznajte naš tim

Svaki komentar je suvišan

Od našeg prvog radnog dana travnja 2014. godine postavili smo si visoke standarde u kvaliteti naših proizvoda i usluge našim kupcima. Slijedom toga smo uveli HACCAP standard u naše poslovanje i trudimo se svako toliko novim proizvodima obogatiti našu ponudu.

Svaki naš djelatnik je osposobljen je pružiti najbolju uslugu i primjeren savjet oko odabira pravog komada mesa i njegovu pripremu za Vaš idealan obrok.

TIM

NENAD ERDELIĆ

Vlasnik i osnivač „Mesnice NENO“. Ima preko 25 godina iskustva rada u struci, stručan, uslužan, korektan i uvijek s osmjehom na licu. Uvijek će Vam rado dati savjet glede mesa i učiniti sve da budete zadovoljni kupljenim.

IVICA BURIĆ

Ima preko 15 godina iskustva rada u struci, vrlo je stručan, simpatičan, korektan i perspektivan te uvijek spreman dati preporuku za dobar objed. Voli svoj posao i veoma je stručan u njemu.

BOŽIDAR TUĐMAN

Ima preko 12 godina iskustva rada u struci, vrlo je stručan, simpatičan, korektan i perspektivan te uvijek spreman dati preporuku za dobar objed. Voli svoj posao i veoma je stručan u njemu.

MARKO ERDELIĆ

Početnik je u branši, ali je zato jako motiviran i uz mentorstvo glavnog mesara Nenada te savjete iskusnijih kolega, na dobrom je putu da postane dobar mesar.